Vuoden Näyttelykoira

Säännöt:

Kilpailuun saavat osallistua Sodankylän Karvakuonot ry:n jäsenten koirat (jäsenmaksu maksettu eräpäivään mennessä ja edustaneet Karvakuonoja kilpailuissa), jotka on kilpailuun ilmoitettu määräaikaan mennessä. Pisteet lasketaan ja tarkastetaan hallituksen toimesta.

Kilpailuihin ilmoitettujen koirien lukumäärä ei ole rajoitettu. Sama koira voi osallistua jokaiseen vuoden koira –kilpailuun. Toivottavaa on, että omistaja ilmoittaa kaikki koiran vuoden aikana saavuttamat tulokset, vaikkakin ei olisi mahdollistaa voittaa.

Kilpailuun ilmoitetun koiran vuoden aikana saavuttamat tulokset tarkistetaan kilpailukirjasta/näyttelyarvosteluista (myös oikeaksi todistettu jäljennös hyväksytään).

Näyttelykoira -kilpailussa huomioidaan viisi (5) parasta tulosta sekä jokaisesta osallistumisesta aktiivisuuspiste (max 10 pist).

Vuoden koirat palkitaan vuosittain vuosikokouksessa kiertopalkinnolla. Kiertopalkinnon yhteydessä annetaan myös toinen palkinto, joka jää omaksi. Hallitus päättää kiertopalkinnon uusimisesta ja siinä vaiheessa eniten kiinnityksiä olevalla saa vanhan kiertopalkinnon omaksi.

Pisteytys:

Vuoden Näyttelykoira pisteytys